Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adventní koncert 2010

21. 12. 2010

V pátek dne 26. 11. 2010 se od 18 hodin v kostele v Seči pořádal již V. jubilejní Adventní koncert, který pořádá obec Seč ve spolupráci s Římskokatolickou farností Blovice a ve spolupráci s SDH Seč.

Letošní koncert byl opět velmi vydařený. Od 17 hodin se před kostelem prodávalo vánoční zboží a hřejivé občerstvení a do příjemné předvánoční atmosféry se linuly vánoční koledy z místního rozhlasu. V 18 hodin byl zahájen koncert v naplněném kostele. Letos vystoupili tito účinkující: vokální trio Přelet M. S. ,  děti z MŠ Seč,  pěvecký sbor Dětského domova Domino a sólista Jan Kotlár j.h.

Všichni účinkující sklidili pěkný potlesk a na publiku bylo vidět, že se jim vystoupení líbila. Letošnímu koncertu též prospělo ozvučení, které v minulých letech nebylo k dispozici.

O kvalitách našeho koncertu svědčí i to, že pozvání na koncert přijala bývalá ministryně zdravotnictví a hejtmanka Plzeňského kraje, nyní poslankyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR paní Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc., která pronesla úvodní slova a velmi si pochvalovala setecký koncert.

Velký dík tak patří všem, kteří se na organizaci tohoto koncertu podíleli, zejm. panu  bývalému starostovi Mgr. Josefu Kubáňovi, SDH Seč, panu farářovi a všem dalším, které zde ani nelze jmenovat.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Adventní koncert 2010